Møter og turer i annen halvår 2021

Håper du har hatt en fin sommer!

Med sommeren på hell er det naturlig å tenke på hva som skjer videre i OAF utover høsten, og hvordan vi forholder oss til pandemien.

Vi følger myndighetenes råd, og aktivitetene i forening har naturlig nok vært på et absolutt minimum gjennom det siste 1,5 året.

Spørsmålet er imidlertid hva vi gjør videre. Dette var tema på styremøte den 12. august. Her er det vi bestemte oss for.

Medlemsmøtene: Vi starter opp igjen med de månedlige medlemsmøtene fra september. Forutsetningen for å komme på møtet er at man er frisk. I lokalet vil vi sette stolene slik at vi få mest mulig avstand mellom den enkelte. Se under «Møte- og turdatoer 2021» vedr. møtedatoer.

Turer til Solobservatoriet: Første tur blir i september. Forutsetningen for å være med på turene er at man er frisk. Vi setter et maks antall deltagere til 10 som passer med brakkas overnattingskapasitet. Se oversikt over turdatoer under «Møte- og turdatoer 2021».

Styret vil løpende følge med på pandemien og myndighetenes råd og pålegg, og gjøre tilpasninger ettersom det måtte være behov for det. La oss imidlertid nå håpe at vi er gjennom det verste, og kan starte med mer aktivitet i OAF.

Med hilsen fra styret
Tore

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.